Tájékoztató anyagok

A természeti területek, így a Böddi-szék hosszú távú fennmaradása is különösen függ a helyi lakosság hozzáállásától. A természetvédelmi munka eredményét jelentősen befolyásolja a lakosság támogatása, és kellő mértékben biztosíthatja, ha a helyi lakosság figyelmét megfelelő mértékű, színvonalú, hiteles tájékoztatással a célkitűzéseke irányítjuk. Célunk, hogy támogatást érjünk el minél szélesebb társadalmi bázis elérésével, ezért törekszünk minden társadalmi- és korcsoport bevonására a tájékoztatásba, információ-áramlásba. Mindezek érdekében a projekt során folyamatosan jelennek meg célirányosan a helyi lakosságnak szánt tájékoztató, információs anyagok és folyamatos tájékoztató tevékenységet végzünk.
A projektről alapinformációkat és rövid áttekintést nyújt a nyitó sajtótájékoztatóra készült előadás és a Kecskeméti TV hírműsorában közölt, az internetről letölthető rövidfilm .

 

A projektterületen összesen 6 db. Life információs táblát helyeztünk ki, mely segít beazonosítani a projektterületet és felhívja a figyelmet a területen zajló tevékenységekre. 

 

 

A Dunatáj Közalapítvány gondozásában szórólapot adtunk ki. Az A4 méretű szórólap általános információt nyújt a Böddi-székről, a LIFE projektről, és a projekt keretében tervezett tevékenységekről.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

A fotók, hang- és videofelvételek, illusztrációk jogtulajdonosai a szerzők.
A képek felhasználásához a szerző, illetve a projekt vezetőjének hozzájárulása szükséges.

Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság

Kiri Krisztina
projektvezető

Telefon: +36-30/149-3181

E-mail cím: kirik@knp.hu